Helhetenskraft.se
startbild

Om mig – Kicki Johansson

Jag heter Kicki Johansson, jobbar som medium och driver Helhetens Kraft i Borås. Jag föddes i Småland 1966 och redan som litet barn började jag förstå att jag hade en del gåvor som andra inte hade. Jag kan minnas när jag som 4-5 åring började se auror och ljussken runt människor och djur. Jag fick även tillgång till en del framtid och kunde veta mycket som skulle hända. Dessutom visste jag vad andra människor skulle säga/prata om.

KickiRedan då var jag mycket fascinerad av stjärnor, planeter och himlen. Jag visste att det fanns något bakom stjärnorna, men då visste jag inte vad, och hur jag skulle ta mig dit
När jag kom upp i 9-10 års ålder kunde jag se anhöriga som inte längre fanns kvar hos oss. Jag började förstå att man kunde kommunicera med dom. Jag upplevde allt mycket positivt. Jag började någon gång vid den tiden också förstå att alla andra inte såg och upplevde det jag gjorde.

När jag beskrev alla färger som vi människor har runt omkring oss upptäckte jag att andra inte alls kunde se detta. När jag pratade om att de döda inte alls är borta, utan i en annan dimension, började de andra undra om jag kanske rent av började bli lite knepig. Det var då jag började behålla mina erfarenheter för mig själv. Man ville ju inte bli betraktad som annorlunda eller lite udda, men dessa upplevelser var så starka att jag inte kunde förneka dem även om jag inte fick någon uppbackning i det jag såg och upplevde. Jag kunde ju inte avvisa min morfar och min morbror som ständig återkom till mig. Jag lät det vara så under flera år. Jag visste ju… även om andra inte förstod vad jag visste…
Den som har varit min ledare och guidat samt visat mig vägen fram genom min andliga utveckling är min farmor som lämnade oss 1987. Det dröjde inte länge innan hon var tillbaka. Hon har väglett mig och vägleder mig fortfarande genom svårigheter och har följt mig i alla glädjeämnen. Farmor är verkligen fantastisk i allt det hon åstadkommit och hon ska ha det största tack för att hon aldrig vikit från min sida.

Jag fick mitt certifikat som medium 2004, men det som är fantastiskt är att vi aldrig blir klara. När vi har tagit några steg i vår utveckling hittar vi alltid något mer som intresserar oss. Jag ser det som att andlighet är ett sätt att leva och att vi utvecklas hela tiden. Livet är vår tid här på jorden just nu, och vi ska utveckla vår själ i detta liv i den mån vi kan.

Jag har under ett antal år utvecklat min medialitet för att kunna dela med mig av det jag ser, hör och känner till andra människor. För mig har det varit så att jag fått och fortfarande får den bästa utveckling och kunskap genom mina andliga guider, men även genom avlidna anhöriga såsom min farmor. De har andra förutsättningar att lära oss om vi bara tar till oss deras kunskaper.
Numera vet jag vad som finns bakom stjärnorna och hur man tar sig dit…
Jag har under några år varit mycket intresserad av kroppens chakrasystem och upptäckte att det fanns ett samband med hur jag själv mådde och hur energin i chakran flöt. Då jag bland annat kände mig trött, irriterad utan egentlig anledning, hade huvudvärk och kände mig stressad och olustig visade det sig att chakrana var i obalans. När man balanserade energin i chakrana kom en snabb förändring. Jag fick ett lugn inom mig och kunde börja tänka klart igen. Detta har hjälpt mig otroligt mycket. Jag känner att vi med en balans i våra chakra får ett annat utgångsläge i vårt liv. Vi får andra förutsättningar att utvecklas och hantera vårt liv i vår vardag.

Livet ger oss olika erfarenheter
Erfarenheter som jag ser det som att vi får för att vi ska lära oss mer,, Lära mer om oss själva och om livet. Erfarenheter som kan göra oss mer starka, mer ödmjuka och som kan ge oss en ökad förståelse till livet här och på andra sidan
Min senaste och största erfarenhet i livet läser du mer om på sidan om ”Livets annorlunda väg”